Canal de marketing eficient pentru brandul tău din Moldova

Cîteva click-uri și zeci de mii de bloggeri vorbesc despre brandul tău pe Instagram, TikTok, YouTube sau Facebook. Totul datorită influencerilor!

Vrei să găsești personalități populare? Să vezi cît de eficienți vor fi pentru tine? Poate ai prefera să încredințezi agenției noastre să-ți pregătrească o listă de influenceri și un plan media? Sau poate nu dorești să-ți pierzi timpul organizînd lucrul cu influenceri și nă ne încredințezi implementarea sarcinilor de marketing de la început și pînă la sfîrșit?

Indiferent de ce ai nevoie, vei găsi o soluție personalizată, pe care o poți adapta nevoilor tale specifice.

Scanează conturi

Platforma noastră va scana și îți va afișa cele mai importante și cantitative statistici ale oricărui influencer din Moldova, astfel încît să poți alege persoana cea mai potrivită pentru brandul tău. Să-l alegi sau nu, pentru implementarea ulterioară a obiectivelor tale – este alegerea ta!

Plan media

Pe baza specificului brandului/produsului/serviciului tău – vom alege dintre sute de influenceri pe cei, care vor fi cei mai eficienți pentru tine. Pe baza a mai multor rapoarte de analiză, îi vom alege pe cei mai eficienți și îți oferim un plan pe care îl vei realiza pe parcursul implementării acestuia.

Încredințare totală

Nu vom întreprinde doar căutarea, selectarea și planul media de lucru cu influencerii, dar vom interacționa cu ei și vom analiza rezultatele campaniei de publicitate pentru produsele, brandul sau serviciila tale.

Caracteristicile marketingului de influență

50% dintre consumatori se bazează pe suportul bloggerilor
70% dintre adolescenți au mai multă încredere în opiniile influecerilor decît în ​​celebrități
60% dintre adolescenți ascultă opiniile influencerilor
40% din audiență fac achiziții după publicitate din rețele sociale

Directoriu de influenceri

Baza noastră de date include 342 influenceri

Influencer.md – o platformă atît pentru cei, care doresc să-și facă publicitate brandului, cît și pentru cei, care sunt foarte populari în rețelele sociale
Instagram, TikTok, YouTube și Facebook.

Înregistrează-te